Thursday, March 24, 2011

miss plkn so much..!!

salam readers...hmm rindu nak share kat blog nie..maklum laa dah jd wirawati nie...bz..ckit...hmm bz ngn FACEBOOK..haha :D ok letz talk mase kat PLKN..hmm banyak sangat ilmu yg disumbangkan kat kami nie wira n wirawati..anywayz thankz cikgu....!! hmm mcm2 aktiviti yg ade but waniedz just attend yg KEMBARA HALANGAN je..coz pas je aktiviti tu ade injured ckit kat bahagian tulang...so doktor advises "kurang kn aktiviti n jgn lasak sgt k.." cikgu mai a.k.a my sister n member2 said lak "tulang tu nak guna lame laaa"..cause ingat kn pesanan yg tak seberapa nie..waniedz pown ikut laa...hehe...nie yang terbaik ntok waniedz..nwayz kpd kapten rozeman+jurulatih2+staff-staf kem serta wira n wirawati...PLKN KUMPULAN 1 SIRI 8/2011 KEM WARISAN,MASJID TANAH,MELAKA...thankz coz take care of me....LOVE U ALL..!!!

to wirawati Alpha miss u all laa....!!! bile laa kite nak jumpe lg kan.....haaiii..rinduu nyeerr kat 2 balak wirawati Alpha.."baris..baris sediaa...ke kanan lurusss..." naaddd....aku rinduuu kat kaaauuu laa....!! huhu...

tulahh....dulu benci PLKN....now...DAH RINDU kat PLKN...hehe
semua orang akan berubah bile masuk sana....hehe :)